A VIDEOTON

A több, mint 80 éves VIDEOTON Magyarország legnagyobb, magyar magánkézben lévő ipari vállalatcsoportja, mely gyártást és gyártással kapcsolatos szolgáltatásokat nyújt partnerei számára. A Székesfehérvár-központú, stabil lábakon álló vállalatnak kilenc telephelye található Magyarországon, de rendelkezik még egységgel Bulgáriában és Ukrajnában is.

Az AAA-s Bisnode minősítéssel rendelkező VIDEOTON olyan professzionális és integrált szerződéses gyártó, melyet európai szinten a TOP 10, világszinten pedig a TOP 30 elektronikai gyártási szolgáltatók között tartanak számon. A modern technológiáknak és kompetenciáknak köszönhetően a vállalatcsoport az elektronikai beültetés, a fröccsöntés, a precíziós- és hagyományos megmunkálás, a szerszámkészítés, a festés és az összeszerelés területén is többtermékes szolgáltatóként működik.

A tagvállalatok közötti szinergiának köszönhetően a VIDEOTON komplett megoldásokat nyújt üzleti partnerei számára az autóipar, a háztartási eszközök és az ipari alkalmazások területén. A cégcsoport által kínált gyártási szolgáltatások az alkatrészgyártástól kezdve az összeszerelésen át egészen az ellátási lánc menedzsmentig terjednek. A szakképzett mérnöki csapat különböző dizájn és mérnöki szolgáltatásokat biztosít a megrendelőknek.

A vállalat a gyártáshoz közvetlenül kapcsolódó tevékenységek mellett egyéb szolgáltatások széles palettájával is rendelkezik, mely magába foglalja a magyarországi és bulgáriai ipari parkok ingatlan bérbeadását. Mindezeken felül a VIDEOTON személyre szabott megoldásokat kínál a HR, a logisztika, a személyszállítás, a létesítmény- és minőségmenedzsment területén.

Bővebb információért látogasson el a www.videoton.hu oldalra!