Tevékenységek

Cégünk a VIDEOTON Battery Technologies Kft. a rendszermegoldásokban az Ön partnere. Rugalmasan, szakértően és technológiailag a legfrissebb szaktudás birtokában állunk az Ön rendelkezésére. Saját termékkel nem rendelkezünk, ezért partnereink termékötleteinek megvalósítására koncentrálunk az értékteremtés teljes folyamatán keresztül.

A 9000 m²-es gyártóterületen több mint 200 akkumulátor típus szerelését, töltését, tesztelését és csomagolását végzik a kaposvári és marcali dolgozók. Az előállított Lithium-ion, Li-metal és NI-MH cellák és akkumulátorokkal a világ bármely pontján találkozhat bárki akár barkácsgépekben, háztartási gépekben, elektromos kerékpárokban vagy akár informatikai rendszerekben, gépjárművek vészhívó berendezéseiben is. Az előállított gyártmányok az egyszerű cellától, egészen a komplett akkumulátor csomagokig terjednek.  Az összeszerelt termékeket nem csupán Európában, hanem Ázsiában és Amerikában egyaránt értékesítik cégünk vevői. 

A gyártási tevékenységünkön felül személyre szabott megoldásokat nyújtunk az Ön számára a logisztika, a beszerzés, a minőségmenedzsment és a különböző mérnöki szolgáltatások területén. A szerelés részben a vevők által biztosított szerelősorokon zajlik, másrész a cég mérnökei által tervezett és kiviteleztetett kézi és félautomata akkumulátor gyártósorok, teszterek, célgépek és kiegészítő berendezések támogatják a gyártást. Kapacitásunk jelenleg megközelíti a havi 5 millió darab akkumulátort. A modernizált termelőterületünk megfelel a legújabb technológiai elvárásoknak, gyártóterületek nagy részét ESD védelemmel, automata páratartalom és hőmérsékletszabályozó rendszerrel láttuk el.