Gyártás és technológia

A gyártás egyik meghatározó pontja a megfelelő gyártási technológia kiválasztása, mellyel célunk minőségi termékek előállítása, a lehető legalacsonyabb áron. A VIDEOTON Battery Technologies Kft-nél soha nem kötöttünk kompromisszumot sem az innovációban, sem a technológiai fejlesztésekben. Ennek köszönhetően különféle technológiák széles skáláját kínáljuk, hogy minden esetben az Ön számára legmegfelelőbbet tudjuk biztosítani.

Technológiáink

Csomagolás – a mindennapi felhasználásra szánt akkumulátorokat, elemeket tálcázással, bliszterezéssel, egyedi műanyag forgó csomagolással csomagoljuk.

Huzalmegmunkálás – vágás, krimpelés, forrasztás

Ellenállás hegesztés – a hegesztést kézi, fél-automata és egyedi robotizált hegesztőgépekkel végezzük. Kaposvári telephelyünkön lézerhegesztés technológiát is használunk.

Jigek – hegesztő elektródák és jigek gyártásával segítjük a gyártási folyamatokat.

Pottingolás  – elektronikai komponensek védelme pottingolás technológiával.

Szerelés - a gyártás saját tervezésű és kivitelezésű automata és fél-automata, robotizált szerelősorainkon történik. Igény esetén poka-yoke szerelő jigeket és automatizált vagy fél-automata gyártást is biztosítunk. 

Tamponozás és prégelés – igény esetén egy és többszínű, különböző felületre (műanyag, fém, stb.) történő tamponozást is biztosítunk. Akár speciális tamponozási pozíciók is megoldhatók.

Tesztelés – a legyártott termékeken különálló tesztlaborunkban, saját fejlesztésű mérőszoftvereinkkel bármilyen bonyolultságú mérést el tudunk végezni.

Töltés és kisütés – NiMH és Li-ion celláink valamint az akkumulátor pakkok töltése és kisütése a tesztfolyamat során automata, számítógép által vezérelt töltőállomásokon történik. A mérési értékeket tároljuk, akkumulátorcsomagok esetén pedig cella-balansz tesztet is végzünk.

Ultrahangos hegesztés – a cellák mechanikus rögzítése után a műanyag házat ultrahangos hegesztéssel zárjuk le.

Zsugorfóliázás – automata zsugorfóliázó gépeink maximális paraméterei H200 x W400 x L400 mm.

A mérnöki és gyártási tevékenységünkkel kapcsolatos további információkért kérjük tájékozódjon központi weboldalunkon: https://vtep.videoton.hu/tevekenysegek/mernoki-szolgaltatasok/