Fenntartható vállalat

A VIDEOTON Battery Technologies Kft. tudatában van társadalmi felelősségének és ez vállalatvezetési alapelveinkben is tükröződik. Éppen ezért kötelezzük el magunkat országunk és a partnereink értékei és normái, az emberi jogok tiszteletben tartása, valamint a jogi és társadalmi rend fenntartása mellett.

A társadalmi felelősségvállalás számunkra a társadalmi, környezeti, gazdasági és a munkatársainkkal kapcsolatos megfontolások beépítését jelenti a vállalati értékrendbe és a döntéshozatali folyamatokba. Mindez átlátható módon történik annak érdekében, hogy a cégen belül jobb eljárásokat dolgozzunk ki, értéket teremtsünk és a társadalom fejlődését szolgáljuk.

Társadalom

Cégünk a kezdetektől fontos tényezője Somogy megye valamint Kaposvár és Marcali városok fejlődésének, ezért számunkra természetes az a szerepvállalás, mely a kulturális és sportesemények támogatásával a polgárok életminőségét javítja.

Gazdaság

A VIDEOTON Battery Technologies Kft. a VIDEOTON Elektro-PLAST Kft. együtt évek óta Somogy megye egyik legnagyobb árbevételt elérő cégei. Ebből kifolyólag gazdasági felelősségvállalásunk túl mutat a jogi elvárásokon, arra törekszünk, hogy tapasztalataink tevékeny felhasználásával az üzleti szféra és a társadalom számára fontos kérdésekre irányítsuk a figyelmet. Célunk, hogy az általunk nyújtott szolgáltatások tartalma és annak módja ne csupán a legmagasabb szakmai követelményeknek feleljen meg, hanem az etikai, fenntarthatósági szempontokat is figyelembe vegye.

Környezet

Mindannyian bolygónk megóvását tartjuk szem előtt, tisztában vagyunk azzal, hogy üzleti tevékenységünk sokféleképpen hat a környezetre. A környezeti terhelések lehető legalacsonyabb szinten tartása és a természeti erőforrások kímélése ezért a vállalati filozófia részét képezi. Azon felül, hogy igyekszünk környezetbarát technológiákat alkalmazni a gyártási munkálataink során, próbálunk olyan megmozdulásokat kezdeményezni, melyek környezettudatos életmódra nevelnek.

Emberek

Felelős munkaadóként a biztonságos munkakörnyezeten túl lehetőséget biztosítunk a személyes és szakmai fejlődésre. Ahhoz, hogy üzleti céljaink valóra válhassanak, létfontosságú, hogy tehetséges és kiváló képességű munkaerőt vonzzunk cégünkhöz, jelenlegi dolgozóinkat megtartsuk, és minden tekintetben megfelelő, jó munkakörnyezetet biztosítsunk számukra.

Dolgozóinkat támogatjuk

  • rekreációs programokkal
  • rendezvényekkel, családi napok szervezésével
  • egészségügyi szűrővizsgálatokkal
  • sporttámogatással

Védjük környezetünket

  • a környezettudatosság fokozásával
  • várostakarítási programokkal

Részt veszünk társadalmi megmozdulásokon és támogatjuk a helyi szervezeteket:

  • életmentő egyesületeket, kórházakat
  • helyi anyaotthont, óvodákat, iskolákat
  • sportegyesületeket, színházat